Allergie informatie: Paas-ei-mannetje
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- 250 gram volkorenmeel
- 1 zakje gist
- 1 eetlepel rietsuiker
- 1 ei
- 25 gram boter
- 300 milliliter melk
- 2 theelepels zout
- 4 eieren voor garnering
- rozijnen
Meer Recepten
- Paas nest
Met bloem, eieren, gist uit Belgie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Broodgerechten - ingeroosje - Paasbroodjesmet(paas)ei voor kinderen
Met mix voor witbrood, hardgekookte eieren en rozijntjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Broodgerechten - azuro - Pizza mannetje
Met pizzadeeg, paprika en kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 15 minuten
Kinderen - w10v - Paas-gehaktbrood met verstopt ei
Met rundergehakt, eieren en knoflook uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - azuro - Paas of kerststol
Met broodmix, krenten, rozijnen uit Nederland
8 porties - 1 uur
Speciale gelegenheden - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Pasen
- Paas-ei-mannetje
- Allergieen informatie