Allergie informatie: Bruschetta met fricandeau
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 afbakstokbrood
- 1 teentje knoflook
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 5 eetlepels basilicum
- 100 milliliter olijfolie
- olijfolie om te bestrijken
- zout
- 12 plakken fricandeau vleeswaren
- 1 blikje ananas op sap
- gedroogde tomaten op olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Pasen
- Bruschetta met fricandeau
- Allergieen informatie