Allergie informatie: Paas of kerststol
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak mix voor witbrood
- 150 milliliter water
- 150 milliliter lauwe melk
- 25 gram boter
- 200 gram rozijnen
- 200 gram krenten
- 2 zakjes vanillesuiker (Dr. Oetker)
- 1 theelepel citroenrasp
- 50 gram gehakte bigarreaux (fijn gesneden)
- 50 gram walnoten en of amandelen (gehakt)
- 50 gram gepelde blanke hazelnoten (gehakt)
- 200 gram amandelspijs
- 1 eidooier
- eetlepel water
- amandelschaafsel
- poedersuiker
Meer Recepten
- Snelle kerststol-cake zonder gist, gluten, ei
Met amandelmeel, boekweitmeel en rozijnen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Broodgerechten - Leoietje - Paas nest
Met bloem, eieren, gist uit Belgie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Broodgerechten - ingeroosje - Paasbroodjesmet(paas)ei voor kinderen
Met mix voor witbrood, hardgekookte eieren en rozijntjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Broodgerechten - azuro - Paas-gehaktbrood met verstopt ei
Met rundergehakt, eieren en knoflook uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - azuro - Kerststol of kerstbrood
Met bloem, gist, krenten uit Nederland
1 portie - 4 uur
Kerst - henny57
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Paas of kerststol
- Allergieen informatie