Allergie informatie: Appelbollen
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 plakken diepvries bladerdeeg
- 10 appels
- 20 gram suiker
- 1 eetlepel kaneel
- 1 ei
- bloem om te bestuiven
Meer Recepten
- Appelbollen
Met bladerdeeg, appels en kaneel uit Nederland
5 porties - 35 minuten
Taart en gebak - breemer - Appelbollen
Met appels, bladerdeeg en kaneel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Taart en gebak - breemer - Appelbollen met amandelspijs en hazelnoten
Met appels, amandelspijs en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Gevulde appelbollen in bladerdeeg
Met appels, bladerdeeg en rozijnen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Taart en gebak - sanneb - Appelbollen
Met appels, bladerdeeg en rozijnen uit Nederland
6 porties - 1 uur
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Oud en nieuw
- Appelbollen
- Allergieen informatie