Allergie informatie: Luxe roerei voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram garnalen
- 50 gram jonge spinazie of basilicum
- 0,5 bosje bieslook
- 50-75 gram droge worst
- 10 eieren
- 8-10 eetlepels melk
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels boter
- materialen:
- 20 amuselepels
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Luxe roerei voor buffet
- Allergieen informatie