Allergie informatie: Leverpatê
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 pond varkenslever
- 0,5 pond saucijs of verse worst
- 50 gram boter of margarine
- bloem
- 1 grote winterwortel
- 1 ui
- gehakte peterselie en/of selderij
- 3 oude boterhammen
- 2 eieren
- zout
- peper
- eventueel knoflook
- scheutje vieux of whiskey
- 4 ons gesneden vetspek (plakjes)
- kruiderij:
- nootmuskaat
- gemalen kruidnagel
- rozemarijn
- tijm
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Leverpaté
Met lever, kappertjes en peper en zout uit Frankrijk
1 portie - 5 minuten
Hapjes - tobkok - Appel-leverpaté
Met kalfsleverworst, appel en slagroom uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Leverpaté op toast
Met kippenlevertjes, sjalotjes en groene olijven uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hapjes - lucyvader - Leverpaté
Met varkenslever, varkensvlees en bacon uit Nederland
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Leverpatê
- Allergieen informatie