Allergie informatie: Kip met ui en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 kipfilets (ca 1,2 kg)
- 800 gram uien
- 4 plakjes ontbijtspek
- 3-4 eetlepels olie
- zout
- peper
- 0,5 bosje peterselie
- 1 theelepel gerdoogde tijm
- 1 eetlepel bloem
- 125 milliliter witte wijn
- 350-400 milliliter slagroom (of kookroom)
- 0,25 groentebouillonblokje
- 125 gram jong belegen kaas
- 0,5 bosje bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kip met ui en kaas
- Allergieen informatie