Allergie informatie: Vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram bloem
- 55 gram poedersuiker
- 90 gram amandelmeel
- 2 eiwitten
- 100 gram roomboter, gesmolten
- 4 blokjes chocolade
- 15o gram pure chocolade gesmolten
- 3 deciliter koksroom
- 50 gram rietsuiker
- 0,5 eetlepel rietsuikersiroop
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus
- Allergieen informatie