Allergie informatie: Triffle
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 plakken cake
- 1 deciliter zoete sherry
- 250 gram rood fruit (vers, diepvries of blik) bv aardbeien, frambozen, kersen zonder pit)
- suiker naar smaak
- 1 afgestreken eetlepel maïzena
- Voor de custard:
- 35 gram custardpoeder
- 4 deciliter melk
- 20 gram suiker
- Afwerking:
- 2 deciliter slagroom
- 2 eetlepels suiker
- Garnering:
- Muntblaadjes
- amandelschaafsel
Meer Recepten
- Triffle 2
Met slagroom, jelly en zacht rood fruit uit Nederland
4 porties - 4 uur
Nagerechten - marrie3 - Bitterkoekjes triffle
Met vanillevla, bitterkoeken en sinaasappellikeur uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Nagerechten - lekker_koken - Triffle
Met blanke vla, slagroom en chocoladecake uit United Kingdom
1 portie - 15 minuten
Nagerechten - marrie3 - Triffle
Met jellypudding, saromapudding en lange vingers uit United Kingdom
4 porties - 5 minuten
Nagerechten - scorpio
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Triffle
- Allergieen informatie