Allergie informatie: Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kreeft van 800 gram
- 200 gram Hollandse garnalen
- 200 gram gepocheerde zalm
- 1 avocado
- cocktailsaus
- peper en zout
- 1 uitje
- 1 bosje bieslook
- 4 plukken friséesla
- balsamicodressing
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Taartje van kreeft, hollandse garnalen en zalm
- Allergieen informatie