Allergie informatie: Rosbief met rode-wijnsaus en gekonfijte sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kleine sjalotjes
- 1,5 deciliter rode wijn
- 2 eetepels donkerbruine basterdsuiker
- 500 gram rosbief
- 50 gram boter
- zout versgemalen peper
- rode wijnsaus uit mijn receptenboek
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor