Allergie informatie: Romige engelenvleugels
Terug naar het receptIngrediënten
- boter en bloem, voor het invetten
- 125 gram zachte boter
- 175 gram suiker
- zout
- 3 eieren
- 125 gram bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 550 milliliter + 3 eetlepels slagroom
- 1 pot kersen (720 milliliter)
- 2 eetlepels aardappelzetmeel
- 250 gram mascarpone
- 500 gram magere kwark
- 2 zakjes slagroomversteviger
- 50-75 gram witte chocolade
- 2 zakjes vanillesuiker
- poedersuiker om te garneren
- evt. carambole en suikerparels voor garnering
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Thaise runderpoulet met groene curry
Met runderpoulet, groene curry en hoisinsaus uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Vlees - louca
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Romige engelenvleugels
- Allergieen informatie