Allergie informatie: Reebout uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 reebout van 1 kilo met bot
- 40 gram boter
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 deciliter rode wijn
- 3 deciliter wildfond
- zout
- witte peper uit de molen
- 2 eetlepels cognac
- 3 deciliter crème fraïche
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Reebout uit de oven
- Allergieen informatie