Allergie informatie: Lichtgebonden mosterdsoep met eendenfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 liter eendenbouillon
- 60 gram franse mosterd
- 6 gram mosterdzaad
- 50 gram mager gerookt spek
- 75 gram sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 1 deciliter witte wijn
- 20 cc cognac
- 100 gram blanke roux
- 150 cc room
- Voor het garnituur:
- 75 gram mager gerookt spek
- 75 gram uienringen(dun gesneden)
- 1/2 eendenborstfilet
- 50 cc room
- 25 gram kervel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Lichtgebonden mosterdsoep met eendenfilet
- Allergieen informatie