Allergie informatie: Konijnenbouten met rode wijn en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 konijnenbouten
- zout
- 30 gram boter
- 1 blik tomatenstukjes op sap
- 1 theelepel Franse kruiden
- 1 deciliter rode wijn
- 10 groene olijven
- mespuntje tijm
- mespuntje basilicum
- mespuntje oregano
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Konijnenbouten met rode wijn en olijven
- Allergieen informatie