Allergie informatie: Konijnenbout met rode wijn en pruimen
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram konijnenbout
- 8 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes peterselie
- 2 takjes tijm
- 2 laurierblaadjes
- 375 milliliter rode huiswijn
- 250 gram champignons
- 100 gram gewelde pruimen
- zout
- 3 eetlepels boter
- 1 blokje tuinkruidenbouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Konijnenbout met rode wijn en pruimen
- Allergieen informatie