Allergie informatie: Kerstcake met fruit en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- 0,5 theelepel baksoda
- 450 gram geconfijte kersen
- 6 geconfijte ananasschijven
- 125 gram gedroogde abrikozen
- 150 gram sultanarozijnen
- 450 gram gedroogde fruitmix
- 125 milliliter abrikozensap
- 125 gram gehakte walnoten of pecannoten
- 250 milliliter water
- 4 eieren, wit en dooiers gescheiden
- 175 gram boter
- 200 gram rietsuiker
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kerstcake met fruit en noten
- Allergieen informatie