Allergie informatie: Kerstbrood van oma
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram tarwebloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel zout
- 40 gram verse gist
- 1,5 deciliter lauwwarme melk
- 65 gram witte basterdsuiker
- 100 gram gesmolten boter
- 1 losgeklopt ei
- geraspte schil van een citroen
- 150 gram rozijnen
- 75 gram krenten
- 50 gram sucade
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kerstbrood van oma
- Allergieen informatie