Allergie informatie: Kerstballen met cognacroomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram speklapjes
- 400 gram hertenbiefstuk
- 200 gram kalkoenfilet
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode ui
- 100 gram winterpeen
- 50 gram knolselderij
- 5 jeneverbessen
- 1 theelepel gemalen laurier
- 1 theelepel speculaaskruiden
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1/2 deciliter port
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 1 theelepel zout
- 1 ei
- 50 gram paneermeel
- worcestershiresaus
- boter om te bakken.
- Voor de saus:
- 4 eetlepels zilveruitjes
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 2 deciliter wildfond
- 2 deciliter bleu band finesse voor koken.
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kerstballen met cognacroomsaus
- Allergieen informatie