Allergie informatie: Kalkoenbout in Madeirasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kalkoenbouten, in stukken
- kalkoenkruiden
- 70 gram bloem
- 1 kleine fijngesneden ui
- 70 gram margarine of boter
- 1 vleesbouillontablet
- 1 bakje (kastanje)champignons
- 5 eetlepels madeira
- 4 eetlepels koffieroom of koffiemelk
- scheutje rode wijn
- worcestersaus of soja
Meer Recepten
- BBQ Kalkoenbout en Kalkoenschnitzel
Met kalkoenbout, kalkoenschnitzels en olie uit Nederland
4 porties - 1 uur
BBQ - tobkok - Ham geglazuurd met rode bessengelei in Madeirasaus
Met gerookte ham, rode bessengelei en grove mosterd uit United Kingdom
4 porties - 2 uur
Vlees - robancona - Madeirasaus
Met sjalotjes, groentebouillon en madeira uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Kalkoenbout in madeirasaus
- Allergieen informatie