Allergie informatie: Italiaanse panetonne
Terug naar het receptIngrediënten
- deeg:
- 500 gram bloem
- 25 gram gist
- 250 gram water (hand warm)
- 100 gram boter
- 4 zakjes vanillesuiker
- potporie:
- 1 sinaasappel (rasp)
- 75 gram bigarreaus
- 75 gram blanke rozijnen
- 100 gram grof gehakte hazelnoten
- kroontje:
- 15 gram boter
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Italiaanse panetonne
- Allergieen informatie