Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekarameliseerde beenham recept
Gekarameliseerde beenham recept

Gekarameliseerde beenham


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Breng de honing met de rest van de ingrediŽnten (behalve de beenham en de boter) aan de kook en laat 10 minuten op een laag vuur trekken, Verwijder de tijm en de marjolein en laat afkoelen. Bestrijk de hammetjes royaal met het honingmengsel en bak ze 40 minuten in het midden van de voorverwarmde oven in de hete boter tot het laagje krokant en kleverig is. Bestrijk de bovenkant een paar keer met het honingmengsel. Snijd de ham in dikke plakken.

Allergenen Informatie

Voor dit gekarameliseerde beenham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gekarameliseerde beenham heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Super! Niet moeilijk te maken en smaakt fantastisch.
    Marianne gaf dit recept op 22 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven