Allergie informatie: Franse kruidenbouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter water
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel tijm
- 0,5 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel bonenkruid
- stukje foelie
- peterselie
- handje worteltjes
- 2 kruidnagels
- 2,5 ons rundergehakt
- 1 blokje rundvlees bouillon
- zout
- vermicelli
- paneermeel
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Franse kruidenbouillon
- Allergieen informatie