Allergie informatie: Entrecôte met rode wijnjus
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 slalotjes, gepeld en gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 2 deciliter rode wijn
- 0,5 deciliter rode port
- 0,5 pot vleesfond
- 1 kruidnagel
- 1 laurierblad
- 2 takjes tijm
- 2 eetlepls cranberries & blauwe bessenconfiture
- zout
- peper
- 75 gram ijskoude roomboter, in kleine stukjes
- 4 entrecôtes (dikte 2 cm)
- 75 gram margarine of bakboter
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Entrecôte met rode wijnjus
- Allergieen informatie