Allergie informatie: Fijne kaassaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 milliliter bouillon
- 125 milliliter melk
- 125 gram boursin
- 1 eetlepel maizena
- enkele klontjes boter (ijskoud)
- pezo (peper en zout)
Meer Recepten
- Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Uppama (kruidenpasta uit India)
Met linzen, kool en tarwegries uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Snelkookpan witlof met ham en kaas
Met witlof, ham en kaassaus uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - yvonneboone - Citrusvruchten konfijten
Met citrusschil, suiker en water uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - missisverveling
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Halloween
- Fijne kaassaus
- Allergieen informatie