Allergie informatie: Goulashschotel voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram uien
- 300-400 gram gerookt spek
- 5-6 metworsten
- 1,2 kilo mager varkensvlees
- 4 blikken gepelde tomaten (470 milliliter)
- 200 milliliter crème fraiche
- 250 milliliter slagroom
- 225 milliliter tomatenketchup
- zout
- peper
- 3 theelepels gedroogde tijm
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Goulashschotel voor buffet
- Allergieen informatie