Goulash in een broodpotje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de .
  2. Bak het vlees in 3-4 porties krachtig aan in de .
  3. Neem het vlees uit de pan.
  4. Fruit de in het braadvet.
  5. Was de tomaten.
  6. Voeg ze samen met het vlees toe.
  7. Roer de , de en de erdoor.
  8. Breng op smaak met , en .
  9. Bestuif met de en bak kort mee.
  10. Voeg het , ruim 1250 milliliter heet water en de toe en breng het geheel aan de kook.
  11. Laat afgedekt ca. 2 uur smoren.
  12. Breng op smaak.
  13. Bak de broodjes evt.
  14. kort.
  15. Was de peterselie, leg een klein beetje opzij en snijd de rest fijn.
  16. Dien de goulash op in de broodjes of grote kommen.
  17. Garneer de goulash met de peterselie en evt.
  18. crème fraiche.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokjes
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem, bier, bouillonblokjes
  • bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en bier
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
331 kcal
16%1324 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash in een broodpotje