Allergie informatie: Gevulde pompoen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pompoen van ongeveer 2 kg
- 800 gram mager kalfsvlees, in blokjes van 4 cm
- 2 eetlepels bloem
- 1 fijngehakte ui
- 1 fijngehakt selderij (zonder bladeren)
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1 blik gepelde tomaten van 400 gram
- 300 gram aardappelen, geschild en in dobbelsteentjes
- 2 kruidnagels
- boter
- peper en zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Pompoen/raapstelen stamppot
Met pompoen, raapstelen en aardappelen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Stamppotten - browney - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Gevulde pompoen
- Allergieen informatie