Allergie informatie: Chocolade Fondue
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 milliliter melk
- 10 gram maïzena
- 1 eetlepel cacao
- 2 eetlepels witte basterdsuiker
- 100 gram pure chocolade
- 100 gram melk chocolade
- Voor de dip:
- banaan
- citroen
- sinaasappel
- mandarijn
- peer
- perzik (uit blik)
- bitterkoekjes
- cake
- biscuuitjes
Meer Recepten
- Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger - Banaan op de BBQ met chocoladevlokken
Met banaan, chocolade en kokos uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Hagelslag (poeder)
Met pure chocolade uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Bijgerechten - witolama
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Chocolade fondue
- Allergieen informatie