Allergie informatie: Cantharellen-kipfiletschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram cantharellen
- 1 grote bos bosui of 2 kleine bosjes
- zout
- peper
- 4 eetlepels olie
- 2 zakjes hollandaisesaus (elk voor 125 gram boter, bijvoorbeeld Knorr)
- 100 milliliter slagroom
- 125 gram koude boter, in blokjes
- 75 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Ossenhaas met cantharellen
Met ossenhaas, cantharellen en hamblokjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Hert carpaccio in wildbouillon met cantharellen en kervel
Met hertfilet, wildbouillon en catharellen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Soepen - keesgroen - Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn
Met varkenshaas, knoflook en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Gegrilde kipfilets met knoflook en rozemarijn
Met kipfilets, knoflook en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Cantharel-majoraantapenade
Met cantharellen, sjalotten en tomaatjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - lekker_koken
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Cantharellen-kipfiletschotel
- Allergieen informatie