Allergie informatie: Broccoli-spekjesquiche voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo broccoli
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 300 gram uien
- 10 eetlepels olie
- 200 gram gerookt spek, in blokjes
- 250 gram kwark
- 9 eetlepels melk
- 450 gram + een beetje bloem
- 1 0,5 zakje bakpoeder
- beetje boter
- 0,5 bosje peterselie
- 600 milliliter crème fraiche
- 12 eieren
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 200 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Broccoli-spekjesquiche voor buffet
- Allergieen informatie