Allergie informatie: Abrikozencake met roomijs voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo sappige abrikozen (vers of uit blik)
- 200 gram roomboter op kamertemperatuur
- 200 gram suiker
- 3 eieren
- 200 gram bloem
- 10 gram bakpoeder
- 3 eetlepels melk
- 50-75 milliliter sinaasappelsap
- poedersuiker
- 1 liter vanilleroomijs
- bakvorm van 28 x 18 centimeter bekleed met bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Abrikozencake met roomijs voor buffet
- Allergieen informatie