Allergie informatie: Aardappel-gehaktspiesjes met dip voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 oud broodje
- 10 kleine nieuwe aardappels
- 3-5 eetlepels olijfolie
- grof zout
- zout
- peper
- 2-3 eetlepels provencaalse kruiden
- 1 ui
- 400 gram half om half gehakt
- 1 ei
- 2 theelepels mosterd
- 1 teentje knoflook
- 100 gram feta
- 2 eetlepels mayonaise
- 200 milliliter volle yoghurt
- basilicum om te garneren
- 20 houten spiesen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Aardappel-gehaktspiesjes met dip voor buffet
- Allergieen informatie