Vegetarische worstenbroodjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm en marineer de worstjes in een steelpannetje met een bodempje shoyu.
  2. Laat dit een minuut of tien sudderen.
  3. Leg ondertussen evenveel plakjes bladerdeeg te ontdooien op een bakplaat.
  4. Snijd evenveel afbakpistoletjes doormidden.
  5. Snijd de gemarineerde worstjes in de lengte doormidden en leg ze tussen de broodjes, steeds twee halfjes naast elkaar.
  6. De broodhelften gaan weer op elkaar en worden zo goed als het je lukt in de ontdooide bladerdeeg gepakt.
  7. Tip:
  8. Leg de broodjes diagonaalsgewijs op hete bladerdeeg en rek eerst voorzichtig de twee hoekjes over de punten van de broodjes heen.
  9. Vouw dan de andere punten daar overheen en plak het geheel aan elkaar.
  10. In de oven en afbakken maar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pistoletjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in pistoletjes en diepvriesbladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in pistoletjes
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pistoletjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pistoletjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pistoletjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pistoletjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Vegetarische worstenbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Veganistisch saucijzen broodje Bladerdeeg van Moin (vegan) dan gewoon een uitje fruiten daarbij het vegetarisch gehakt dan een klein scheutje zoet ketjap en naar smaak plantaardige juspoeder en geh... Lees reactie
3 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
47 kcal
2%282 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%54 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vegetarische worstenbroodjes