Allergie informatie: Spaanse churros met een vleugje kaneel
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- 2 theelepels kaneel
- 4 eieren
- 50 gram suiker
- 100 gram boter
- zout
- 300 milliliter water
- zonnebloemolie om te frituren
- poedersuiker voor de garnering
- bakpapier
- keukenpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Snacks
- Spaanse churros met een vleugje kaneel
- Allergieen informatie