Allergie informatie: Saucijzenbroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het korstdeeg:
- 250 gram bloem
- 225 gram boter of margarine
- 5 gram zout
- 125 gram water
- voor de gehaktvulling:
- 500 gram gehakt
- 150 gram eieren (3 eieren)
- 100 gram paneermeel
- 100 gram melk
- zout
- peper
- kruiden
Meer Recepten
- Pittige saucijzenbroodjes
Met rundergehakt, bladerdeeg en rode peper uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Snacks - azuro - Vegetarische saucijzenbroodjes
Met bladerdeeg en vegetarisch gehak uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Hapjes - Djinta - Lams-saucijzenbroodjes
Met lamsgehakt, bladerdeeg en knoflook uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Snacks - azuro - Italiaanse saucijzenbroodjes
Met bladerdeeg, rundergehakt en oregano uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Snacks - azuro - Kipkerrie saucijzenbroodjes
Met bladerdeeg, kippengehakt en kerrie uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Snacks - azuro
- Home
- Recept
- Snacks
- Saucijzenbroodjes
- Allergieen informatie