Allergie informatie: Pittige indische gehaktballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gehakt naar keuze
- 1 ei
- 2 eetlepel ketjap
- 2 theelepels gehakte knoflook, ingemaakt (of 1-2 tenen gehakt)
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel ketoembar (korianderzaad)
- 1 theelepels sereh (citroengras)
- paneermeel, naar bevinden
- boter of olie
- 1 kleine rode ui, gesnipperd (optioneel)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Snacks
- Pittige indische gehaktballetjes
- Allergieen informatie