Allergie informatie: Pitapizza met tonijn en ansjovis
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 grote pita-afbakbroodjes
- 2 eetlepel olijfolie
- 100 milliliter tomatensaus
- 1 grote rode ui, in dunne ringen
- 1 blikje tonijn, uitgelekt
- 1 blikje ansjovisfiletrolletjes met kappertjes
- 100 gram geraspte pizzakaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Snacks
- Pitapizza met tonijn en ansjovis
- Allergieen informatie