Allergie informatie: "light" pizza met feta en mais
Terug naar het receptIngrediënten
- 42 gram verse gist
- 400 gram + een beetje bloem
- suiker
- zout en peper
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 blik tomatenblokjes (425 milliliter)
- 1-2 theelepels gedroogde tijm
- 1 blik mais (425 milliliter)
- 2 (grote) paprika's
- 1 ui
- 150 gram fetakaas
- 50 gram zwarte olijven
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Snacks
- "light" pizza met feta en mais
- Allergieen informatie