Allergie informatie: Kroketten met Goudse kaas en peterselie
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram boter
- 120 gram bloem
- 0,8 liter melk
- 300 gram geraspte, belegen Goudse kaas
- 2 eetlepel verse, fijngesneden bladselderij
- peper & zout
- 1 handje verse peterselie
- voor het paneren:
- 4 eetlepel bloem
- 1 pakje paneermeel
- 2 losgeklopte eieren
- bladselderij voor de garnering
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Snacks
- Kroketten met goudse kaas en peterselie
- Allergieen informatie