Allergie informatie: Kroketten (basis recept)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 deel boter (eigenlijk een flink stuk boter, iets van 20 gram)
- 1 deel bloem
- 1 deel melk (of room)
- (hoe groter het deel is, bijvoorbeeld een (groter) kopje, hoe meer kroketten je kan maken)
- voor paneren:
- 1 eiwit met een eetlepel water (dit is voor ongeveer 6 kroketten)
- paneermeel of beschuitkruim
- een bord met bloem
Meer Recepten
- Basis kruidenmix
Met cajunkruiden, paprikapoeder en koriander uit Verenigde Staten
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - tobkok - Gang Mu Tay Po (ananas en varkensvleescurry)
Met buikspek, rode currypasta en ananas uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Basis recept tomatensaus
Met tomaten, knoflook en uitje uit Italie
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - sajori - Basis bouillon
Met mergpijp, knolselderij en citroensap uit Nederland
4 porties - 2 uur
Soepen - wullum
- Home
- Recept
- Snacks
- Kroketten (basis recept)
- Allergieen informatie