Allergie informatie: Bitterballen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram runderpoulet
- 1 kruidenbuiltje voor vleesbouillon
- 4 deciliter bouillon (van 1 tablet)
- 30 gram boter
- 30 gram bloem
- zout
- peper
- nootmuskaat
- frituurolie
- 2 eieren
- 100 gram paneermeel
Meer Recepten
- Bitterballen in bladerdeeg
Met bitterballen, bladerdeeg en ei uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Hapjes - arthurdehaan - Super bitterballen
Met suddervlees, bloem en paneermeel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Snacks - ajvbruggen - Bitterballen
Met ragout, olie en peterselie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Snacks - marjon - Bitterballen
Met kalfsvlees, bouillon en bloem uit Nederland
10 porties - 1 uur
Snacks - jaccor - Bitterballen
Met kippenbouten, boter en bloem uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Snacks - dino58
- Home
- Recept
- Snacks
- Bitterballen
- Allergieen informatie