Allergie informatie: Bitterballen
Terug naar het receptIngrediënten
- voor ongeveer 80 stuks:
- 2 grote kippenbouten
- 2 wortels
- 1 prei
- 2 bouillonblokjes
- mespuntje foelie
- mespuntje kurkuma
- 150 roomboter
- 160 gram bloem
- 9 deciliter bouillon
- zout (aromat)
- peper
- 6 blaadjes gelatine
- 2 à 3 eieren
- 2 pakjes paneermeel
Meer Recepten
- Bitterballen in bladerdeeg
Met bitterballen, bladerdeeg en ei uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Hapjes - arthurdehaan - Super bitterballen
Met suddervlees, bloem en paneermeel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Snacks - ajvbruggen - Bitterballen
Met kalfsvlees, bouillon en bloem uit Nederland
10 porties - 1 uur
Snacks - jaccor
- Home
- Recept
- Snacks
- Bitterballen
- Allergieen informatie