Allergie informatie: Gnocchi-salade met groene asperges en grote garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gnocchi
- 1 bosje groene asperges
- 250 gram grote gekookte tijgergarnalen
- 4 stengels bleekselderij, schoongemaakt
- sap van een halve citroen, vers uitgeperst
- olijfolie
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Zomer
- Gnocchi-salade met groene asperges en grote garnalen
- Allergieen informatie