Allergie informatie: Stoofpeertjes in gluwein
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo stoofpeertjes
- half fles gluwein
- water
- kaneelstokje of kaneelpoeder
- suiker naar smaak
- 2 eetlepels maizena
Meer Recepten
- Stoofpeertjes met bessenjenever
Met stoofpeertjes, bessenjenever en suikerklontjes uit Nederland
4 porties - 5 uur
Nagerechten - elisedouma - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba - Stoofpeertjes in Sangria
Met sangria en stoofpere uit Nederland
4 porties - 2 uur
Nagerechten - Pandaliesje - Stoofpeertjes
Met stoofperen, kaneel en diksap uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Nagerechten - mirjamopdekist - Stoofpeertjes
Met stoofperen, perenrood en gembersiroop uit Nederland
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - HaagscheHop
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Stoofpeertjes in gluwein
- Allergieen informatie