Rumchocolade truffels

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Hak de en de pure fijn.
  2. Breng de met de 's aan de kook in een kleine pan.
  3. Neem de pan van het vuur.
  4. Laat de en de al roerende in de smelten.
  5. Laat het mengsel afkoelen tot ± 50 graden C.
  6. Roer de erdoor.
  7. Laat het mengsel verder afkoelen tot ± 30 graden C.
  8. Schep het chocolademengsel in een spuitzak met spuitje van 12 mm.
  9. Spuit op papier streepjes van 3 cm lengte.
  10. Laat het een uur in de koelkast opstijven.
  11. Smelt de "au bain marie".
  12. Verlaag de temeratuur naar 32 greden C.
  13. Haal ze er één voor één van het papier.
  14. Wentel m.b.v.
  15. een twee tandsvork door de melkchocolade.
  16. Laat de bonbons op een schoon papier uitharden.
  17. Bewaren in de koelkast tot gebruik.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade puur en chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade puur en chocolade
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade puur en chocolade
  • chocolade puur, chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade puur en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade puur en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en rum
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade puur en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3335 kcal
166%3335 kcal
Vetten
226 g.
323%226 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
277 g.
106%277 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
57 g.
64%57 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rumchocolade truffels