Allergie informatie: Rode kool met appeltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 tot 4 eetlepels ongezouten boter
- 4 Granny Smith appeltjes
- 2 grote uien, gesnipperd
- 1 rode kool
- 50 gram bruine suiker
- 2 eetlepels ciderazijn of appelazijn
- 1 eetlepel zeezout
- 0,25 theelepel gemalen kruidnagel
- 0,25 theelepel piment (ook wel allspice genoemd)
- 80 milliliter droge rode wijn
- 2 eetlepels zure rode bessen gelei
- zout
- peper
- rode cayenne pepervlokken (optioneel)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Rode kool met appeltjes
- Allergieen informatie