Allergie informatie: Gevuld Turks brood a la Mexicana
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 Turks brood
- 500 gram rundergehakt
- 1 pot/blik bruine bonen
- klein blikje maïs
- 1 prei in ringen
- 1 rode paprika in blokjes
- 1 groene paprika in blokjes
- 1 grote ui of 2 kleintjes (grof gesneden)
- mix voor Chilli con Carne
- klein blikje tomatenpuree
- 1 flinke teen knoflook(geplet en gehakt)
- (olijf)olie
- 1 rode peper (fijngesneden zonder zaad/lijsten, of sambal)
- geraspte kaas naar keuze
Meer Recepten
- Salsa Mexicana
Met tomaten, lomboks en koriander uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Tapas - rlaet - Komkommer gevuld met makreel
Met komkommer, makreelfilet en aardappelsalade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Meloen gevuld met vruchten
Met kiwi, meloen en ijs uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Brood met gedroogde tomaten op olie
Met witbroodmix, gedroogde tomaat en rozemarijn uit Nederland
1 portie - 1 uur en 30 minuten
Broodgerechten - Hannat
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Gevuld turks brood a la mexicana
- Allergieen informatie