Allergie informatie: Boerenkool-lasagne
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zak panklare boerenkool (300 gram)
- zout
- ca. 12 lasagnevellen
- 2 uien
- 25 gram margarine
- 300 gram shoarmavlees
- 1 zakje kaassaus
- 4 eetlepels ketchup
- 1 bakje magere kwark (225 gram)
- 1 zakje geraspte oude kaas (150 gram)
Meer Recepten
- Boerenkool Elliniko
Met aardappelen, boerenkool en rijst uit Griekenland
4 porties - 45 minuten
Stamppotten - eatmore - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Namaak lasagne met restjes
Met krielaardappels, boontjes en kip shoarma uit Nederland
3 porties - 25 minuten
Ovenschotels - francisb - Boerenkool met runderrookworst
Met boerenkool, runderrookworst en bosui uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Stamppotten - lucyvader - Stamppot boerenkool
Met boerenkool, aardappelen en grove rookworst uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - alberta51
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Boerenkool-lasagne
- Allergieen informatie