Allergie informatie: Balkenbrij
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram varkensvlees
- 150 gram vers spek
- 100 gram varkenslever
- 1 liter bouillon
- 10 gram rommelkruiden (mengsel van kruidnagel, laurier, kaneel, peper, foelie, korianderzaad en anijs, goed vermalen in de vijzel)
- 175 gram boekweitmeel
Meer Recepten
- Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Balkenbrij
Met varknsvlees, boekweitmeel en kruiden uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - ellen - Balkenbrij
Met spareribs, boekweitmeel en kruidnagel uit Nederland
1 portie - 2 uur
Lunchgerechten - evdg - Balkenbrij
Met varkenskrabben, rommelkruid en boekweitmeel uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Lunchgerechten - jaccor - Balkenbrij (pittig en anders gekruid)
Met varkenskrabben, hamlappen en spek uit Nederland
10 porties - 50 minuten
Hapjes - jaccor
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Balkenbrij
- Allergieen informatie